Каде може да се користи машината за перење под притисок?

2023-02-23

Опсегот на примена на миење под притисок е многу широк. Сите видови моторни возила, инженерски возила, инженерски машини и земјоделски машини за поддршка на производи за чистење и одржување, како што се перење автомобили, булдожери, мешалки за бетон, трактори, итн. најидеални алатки за чистење; Чистењето на надворешните ѕидови, подови, бањи и базени на згради е особено ефикасно за врати и прозорци, подови, тоалети, дамки од масло и агли кои тешко се чистат рачно.



Користете машини за перење под притисок за дезинфекција и чистење на погони за преработка на храна, машини за преработка на храна и кујни во хотели и ресторани; Повеќе од 500bar подлошки под притисок може да се користат за длето на бетонска волна, машините за перење со повисок притисок можат дури и да сечат и длетаат различни видови бетон; Се користи за индустриско чистење со бигор, продлабочување на цевки за чистење на разменувач на топлина, сите видови хемиски чистење на контејнери; Се користи за отстранување на фосфор, 'рѓа и песок на површината на челик и одлеаноци; Се користи за отстранување на масло и деконтаминација на површината на голема индустриска опрема. Употребата на машина за перење под висок притисок е толку широка, што може да се види дека побарувачката на пазарот е многу голема.

X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy